onsdag 28 juli 2010

Va fan skriver jag blogg för

Jo i första hand för mig själv.
Men det vore jävligt kul med lite kommentare oxå.
Det verkar som det bara finns en som kommenterar. Och det inte den personen jag skriver för. Det finns fler.
Skulle vara kul om man fick någon typ av kommentar i alla fall. Postivit som negativ.

By the way. Hade gjort värsta uppdaten om min och sessans lilla smester trip.
Men något som jag lärde mig där var att skriva för mycket och lägga in för många bilder och filmer i ett och samma inlägg samtidigt som man har massa andra program i gång är inget vidare. Det kan lätt göra att man kommer åt fel knapp..........japps just det. Jag lyckads trycka på krysset på fel sida. Min blogg sida. Så allt bara försvann..............satan i gatan. Borde lära mig och använda den där blåa spara knappen som sitter lite längre ner på sidan.

Jajaja. Får väl se om jag orkar göra om det hela.
Om det nu ens finns något intresse och veta och se......................vad det verkar som nu så känns det intresset för dem som säger att dem läser min blogg jävligt svagt.



And for one second, I lost my head
And for one second, I wished you were dead

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Henke!
Jag läser din blogg. Tycker det är kul att följa hur du och framför allt min lilla guddotter har det om dagarna. Så knappa på bara!
/ Johanna

Anonym sa...

Och jag är en som läser. Beundrar alla er som bloggar - att ni orkar blogga!! Att ni hinner blogga!! Att ni kommer på något att säga!! Jag kommer ju inte ens på något vettigt att säga i en sådan här kommentar... :)

Pappa och hans prinsessa sa...

Det behöver inte vara något vettigt. Att bara höra något lite att det finns någon mer en 1 person som läser min blogg betyder mycket. Att ni skriver något lite och säger hej typ och namnet så man vet vem gör att man gör valet och fortsätta skriva.