onsdag 18 augusti 2010

Ullared för en dag

Japps i går var spender byxorna på.
Och det gick bra tills jag skulle packa ner allt i kassar efter betalning. Satan i gatan. Jag hant ju inte med. Så jag bara öste ner i kassar och i vagnen. Vi män är nog inte byggda för att packa snabbt och smart i kassan.........hahahaha

Men det blev vinter klädder till både mig och Sessan. Så vi kommer lysa i vinter mörkret. Pappa neon orange och Sessan neon rosa.
Fan vi kommer ju vara super snyggast på Råå.......hahahaaha

Sen bev det det massa andra coola klädder till Sessan oxå. Plus så har jag. Hör och häpna. Redan fixat Sessans julklappar. Fy fan vad jag är duktig. Nu har jag gömt dem på vinden. Bara och hoppas på att jag inte glömmer dem sen.........asg

Har även börjat föra lite snack med mormor och familjen om att jag och Sessan ska hyra huset här och få mormor till och flytta till något mindre. Det hade ju lixom varit hur nice som helst. För då hade ju huset stannat i familjen. Och mormor hade fått något mindre och rå om i stället.
Ja vi får väl se va som händer här efter vintern. För jag är ju inställd på att bo här över vinterna oxå. Hinner nog inte få tag på något jobb och kunna fixa bostad på den korta tiden. Men man vet ju aldrig. Försöker och inte planera utan vara mer impulsiv. Jag trivs bäst då.

Var uppe med tuppen idag och jobba några timmar. Sen blev det inte mer. Och nu väntar jag till kl 12 då jag ska till jobbet igen. 9st 40 ft cont ska tömmas på rottingmöbler som ska i vinter förvar. Så jag har tack och lov något och göra här i veckan.

Annars tycker jag dagarna går för fort. Fan halva aug har redan gått. Snart är det ju JUL.............damnit.

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt med GeKås, vi var där igår :) /Maria