fredag 27 augusti 2010

Så var det Fredag igen

Japps. Fredagen är här igen.
Har precis varit och hämtat en ny tv igen. En tv för 200 spänn.
Tänkte ha den till Sessan sen när hon får eget rum.
Annars blir det nog en runda till Bjuvsfestivalen idag och kolla läget.
Och sen hem och kolla väderleksrapporten inför morrondagen. För bibehåller vädret sig så åker vi till Tyringe redan idag för en tidig avfärd i morgon. Vi ska åka Sessan favorit bil. Den blå häftiga bilen utan tak. Eller även callad Cabban.
Avfärden kommer gå långresan denna gången. Emmaboda End Of Power Meet hägrar.
Så det blir till och fixa med mat och dryck och annat. Och sen ska vi försöka knö in alla tre ungarna i barnstolar där bak. Vi vet inte om detta går. Men jag har lånat hem 2 olika barnstolar som jag ska ha med och polaren jagar någon annan oxå. Bälte till det hela satt vi ju i sist. Så fast sitter dem i alla fall.
Sist jag själv var på Emmaboda End Of Power Meet med polaren var 96 eller 97. Det var i alla fall samma dag som Prinsessan Diana dog. Då körde vi i polarens Mustang Mach 1. Och jag var då boende i Smålandstenar. Så det ska bli riktigt kul och få återkomma om nu vädergudarna vill det här med oss. Annars kommer vi hitta på något annat kul med ungarna.
Men helgen kommer i vilket fall som helst spenderas på bortaplan och hos polaren.


En sak till. Fruntimmer kan fan inte köra bil. SMS:ning och bilkörning är inget som hör ihop. Handahavande av mobil överhuvudtaget egentligen. Tjej med två barn i bilen ska vara glad att det bara var sådan där platta varningskyltar som stod i vägen vid vägarbete när hon dundrade över ett gäng. Jag körde om henne strax innnan och såg hela händelsen. Och jag såg då hon satt och pilla i sin telefon. Hur dum får man bli. Nä det ska vara som i Danmark och England och andra länder. Mobil förbud vid bilkörning.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Diana dog 1997.
/Maria

Pappa och hans prinsessa sa...

Tack Maria.
Hade för mig att det var 97 oxå. Och det hela löste jag och polaren i går fredags när vi kollade upp gammla foton..........damn vilket vi inte skulle ha gjort....hahaha