onsdag 30 juni 2010

Mora Träsk

I morgon kväll blir det Mora Träsk på Sundspärlan.

Kommer att gå med Lina och Diddi och min lilla prinsessa.
Ska bli super kul och nice.
Såg dem förra året. Och Smulisen var rejällt på G då. Ska bli kul och se vad hon säger om det denna gången.

En snattande dotter

Var i väg på Media Markt idag och köpt en portabel DVD spelar med hörlurar till bilen. Är lixom trött på att höra Mamma Mu och Bamse sager 14 gånger på raken.

Fick tag i en riktigt bra grej för en bra peng.

Nu till den lite roliga men pinsama delen. Jag såg att min dotter hittade hyllan med Astrid Lindgren filmer. Hon stod där och pilla. Och jag hade hennes Sulky med. Så jag sa till henne kom nu så ska vi gå vidare. Vad jag då inte sett när jag stod och titta på filmer jag oxå var att hon tog en Pippi film och stoppa i kassen på vagenen. Jag får handlat det vi ska där och går ut till bilen och håller på och packar in vagenen upptäcker jag till min förvånning den här Pippifilmen. Damn..........den har jag ju inte betalt för och tittar på min dotter och frågar henne va e detta Frida. Hon svarar glatt Min Pippifilm.

Damn damn damn. Min snart 3 år fyllande dotter har redan börjat snatta.............shit. Jag stod i kvalet och valet om att gå in med den igen då det var en Pippi film som vi redan har här hemma.
Min mor och far med. Så farsan var snabb och sa. Den kan vi ta med hem till oss då så kan dem ha den där. Så ja så fick det bli. Så i slut klämmen blev ju både pappa och farfar involverade i den här snattningen av en DVD film..........................DAMNIT

Mycket sömnlös och lite sömnlös

Det har inte blivit några midsommar foton än. Har inte orkat eller haft lusten.

Vi har haft fullt upp på dagarna här efter midsommar.
Vi vart hemma vid 13 tiden i söndagseftermiddag. Och tog det bara nice resten av dagen.
På måndagen så var vi först nere på stranden på förmiddagen med Lina och Diddi.
Därefter gick vi hem och åt sen tog vi gröna bussen in till stan och mötte upp Busgubben(Thom) på Knutan där vi tog båten till Danmark. Tanken var att vi skulle bara lulla lite och kolla lite lite affärer. Men efter att Smulan badat i fontänen på Axeltorget bestämde vi att vi skulle inta Kronborg i stället för bad på andra sidan av öresund oxå. Smulan hängde Busgubben i haserna hela tiden. Det var som pappa inte fanns emellan åt........asg. Men hon hade roligt i alla fall och skratta och busa hela tiden.

Det blev en lång dag i danmark. Och smulan somna bums på kvällen när vi kom hem.
På tisdagen var det lite lugnt på förmiddagen. Efter levergrytan som middagen bjöd på och som smulan åt med stor glädje och även pappa , så klädde vi på oss och åkte och hämtade busgubben för att köpa lite matrial till garagetaket. Där efter blev det hem på fika och bad i poolen hos busgubben.

På eftermiddagen kvällen kom farbror Martin på besök. Så det blev ju ännu mer bus.
Dock var det så varmt när vi skulle gå och lägga sig oss att det var svårt för smulan och somna.
Även för mig var det svårt. Vet inte hur många gånger jag sprang upp och spola benen och armarna. Smulan vaknade flera gånger och klaga på att det var varmt. Och det var inte mycket jag kunde göra mer än att jag hade en blöt handduk som jag strök över henne för att svalka lite.


Idag blir det tropikariet och Väla för lite inköp av diverse grejor.

Vi har något planerat i morgon oxå. Me kommer inte ihåg det just nu......
Och på fredag blir det bla. ett besök på pappis jobb för att hämta nykel och lite andra grejor.

Well bilder och foton får komma nån annan gång.........om jag orkar.

söndag 27 juni 2010

Hem ljuva hem eller inte

Nu är vi hemma igen. Men både jag och min lilla prinsessa längtar tillbaka till vårt nyfunna paradise. Vi ville inte åka hem.

Större och längre uppdatering följer så fort jag lagt in alla foton från mobiler och kamerar.

LÖVE LURSJÖN

torsdag 24 juni 2010

En rejäll bonus på kontot.

Hoppsan jävlar. var har alla dem pengarna varit innan. Helt plötsligt e man hur rik som helst. Man kunde betala alla räkningar utan problem och och sätta in en rejäll slant på dotterns konto och sparat en rejäll slant och har ändå en hyffsad peng på kontot som jag kan göra vad jag vill med.
Hur nice som helst.

Nu drar jag och Smulis.............goodbajs.

tisdag 22 juni 2010

Ett besök på Djurparken i Helsingborg

Igår var en helt underbar dag. Värdret var kanon. Och Smulan och jag var ute hela dagen. Hon sprang naken fis här på förmiddagen innan vi åt middag och gjorde oss i ordning för ett besök på det nya dagis hon börjar i aug. Jag kan säga rakt ut nu. Att jag är inte alls nöjd med det dagiset. Och jag är osäker på om Smulan kommer trivas. Men det återstår och se. Barn har ju lättare för att vänja sig vid saker än vuxna har.
När vi väl kommit hem från besöket å dagis så tog pappi först ett rock n roll foto på sin lilla prinsessa. Därefter hoppa vi in i bilen med gammelmormor och styrde den ut till farmor och farfar.
Där hoppa vi in i deras bil och åkte sen bort till djurparken.
Smulan hade dock väldigt bråttom där inne då hon såg en lekplats. Så det var typ spring från bur till bur. Men hon tyckte det var roligt och se alla djuren. Och mest roligt var det nog och se när underlaterna tuggade på farfars fingrar. Farfar hitta en favorit undelat som han vill ha med sig hem. Men farmor sa NEJ. Så farfar gick och muttrade lite.


Daddys ROCK ANGEL
Farfar och Smulan i parken

Den här gultofsade kakaduan skulle jag vilja ha. Pratsjuk och sällskapsjuk som attans. Den stack ut klon och vill hälsa hela tiden. Dock en nackdel med kakaduer. Dem är mycket enmans fågel.



När vä äntligen kom till lekplatsen ville Smulan inte lämna. Hon hade nog kunnat stanna hela kvällen om det skulle vara så.

Smulan älskade dem här små stugerna. Mitt hus sa hon.


När vi kom hem till farmor och farfar så ville Smulis cykla. Dock blev hon jätte arg när det inte gick som hon ville. Trötthet och hunger hade satt in. Vi inväntade Pizza.
Så när vi väl satt oss och åt pizza tugga smulis som bara den. Och hon var så trött att hon höll på och somna över pizzan. HOn klättra över till mig och skulle sitta i mitt knä. Hon han inte ens landa i knäet från hon sov. Sen var det godnatt för henne.........
Idag kommer Lina och Diddi och hälsar på. Och jag har fixat pool så att dem kan hoppa och bada i medans pappa och Lina sitter och snackar skit och håller ett vakande öga på ungarna.
Snart är det midsommar och pyser vi all världens kos..............poff.......borta och väck från allt..........nice nice super nice.....




söndag 20 juni 2010

Min prinsessa kommer idag.

Japps. Ikväll kommer hon. Jag längtar så jag håller på och spricka här.
Min rastlöshet ska demoleras. För när jag har min dotter här har jag mycket lättare för att hitta på saker och göra något. Har svårt och ta för mig det när jag är själv.

Även om jag kan säga att jag spenderat mycket tid på att söka jobb denna veckan.
Det gör jag i och för sig annars oxå. Men har lagt ner mer tid på det denna veckan oxå.
Har även bestämt med en person som ska hjälpa mig med min cv. Den jag har gjort nu är uppgjorde efter AF's normer. Och är en mall som alla där måste avnända. Den tycker jag är tråkig och helt opersonlig. Så den här personen ska hjälpa mig och göra en helt personlig CV som förhoppningvis sticker ut i från alla dem andra.

Tillbaka till dottra min.

Jag har sommaren planerad för oss. Det kommer bli många intressanta saker som kommer hända. Men först ska vi klara av midsommar. Så vi får väl ena hoppas på lita fint väder om inget annat. Och enligt vädret på tvn verkar det kunna bli riktigt lovande. Kanske ska man packa badbyxorna just in case nu till midsommar..........hahahahahah

Have a nice day folks

lördag 19 juni 2010

PARTY ANIMAL - Well not me

Har blivit bjuden på fest ikväll lördag. Skulle vara bra för mig och komma ut och lära känna lite nytt folk och träffa folk dessutom. Även om vädret är piss i mississippi så skulle det kunna hindra en från att gå på fest. Det som stoppar mig är dock lusten och insperationen. Har blivit en sån anti. Försökte till och med häromdagen ta några pilserna. Det blev 3 klunkar resten åkte i vasken. Jag klöktes av det. Jag tror att min kära vänner i klubben har smittat av sig lite på mig och jag mår bättre av nykterheten.

Jag ska göra ett försök och hålla mig nykter hela året. Även om jag inte dricker mycket i vanliga fall så ska jag hålla ännu hårdare på det. Kan lägga dem pengarna på mc-kortet i stället..........fö det ska tagas nu.

torsdag 17 juni 2010

Who is you real friends

Dina riktiga vänner är dem som står och tar emot där när du faller med allt runt om dig.
Dem hör av sig spontant och kollar av läget och kommer på oanonserade besök.

Resten. Dem är inget värt. Dem vissar bara att man finns där för eventuellt behov av utnyttjande. Jag varit i detta en gång innan. Många års vänskap är inget värt när dem har skaffat respektive och dem håller dem i strypgrep och intallar dem att man är ingen tillgång i vänskapen eller är rent ut sagt dum i huvudet.

Tack till alla ni som vissar var jag har er.

Chickenfish and Chockletchips

Kan säga er så här. Köp inte färdiggrillad kycklig på Maxi.
Jag köpte en i måndags och gjorde lite kycklingsallad. Det vissa sig att den inte var riktigt färdig. Det var mycket rött kvar på den. Dock var jag så hungrig att jag tog det som såg färdigt ut.
Ingen bra idee vissa det sig. Min mage sade kaput direkt. Och jag har haft stamkort på sketan. I dag är första dagen som magen håller sig i kontroll.
Skulle nog fan slängt in den i ugnen här oxå vid närmare eftertanke. Men anser det är dåligt av dem att inte ta stickprov på det.
Så med detta vill jag säga att jag gör ju inte om den blundern igen........................suck

om 3½ dag kommer min lilla prinsessa. Börjar längta som fan nu. I HATE SO SLEEP ALONE. Och med vill jag säga att jag inte har behov av kvinnlig närvaro. Utan det är mest och ha tösen liggandes i sängen. För det finns inget underbara än att lägg sig och ta en ordentligt titt på sin dotter där hon ligger och sover så fridfullt och gott. Och man somnar då så gott och vaknar med att någon petar upp ögonen på en eller petar i öronen och säger pappa jag sovit nu..................fan vad jag längtar.

onsdag 16 juni 2010

Orianthi - Bruden lirar skiten ur de flesta grabbarna

Orianthi är en ung tjej som spelar gitarr bättre än de flesta killar. Och musiken är modern rock/punk med en liten stänk av 80 tals hårdrock. För er som inte upptäck denna tjejen kan jag säga att hon repade med Micheal Jacksons band innan han dog och skulle bli Micheals nya gitarrist. Hela plattan svänger rakt igenom och det är fan kärlek kan jag säga. Så ni kommer inte ångra er. Nedanför följer tre videos som jag hoppas går och se. Vet inte om dem låsta på något sätt att man inte få lägga upp dem så här. I så fall är det bara för er och gå in på www.youtube.com och söka på Orianthi och kolla in videona till låtarna According to you , Shut up and Kiss me och Highly strung ft Steve Vai(Instrumental låt som är fenomenal)








måndag 14 juni 2010

CHAMPIONS OF ROCK


Nu biljetterna beställad till CHAMPIONS OF ROCK i okt.
Så nästan exakt 1 år efter jag såg det hela med farsan och mina bröder ska vi nu göra det igen med morsan och brosans fru. Så det ska bli så jävla gött. Längtar som fan. Tackar mor och far för den bjudningen. Liten besvikelse att inte Nina Söderqvist är med......men det blir bra ändå.....hehehehehe

I kväll smäller det. Danmark entrar VM




Minnen. Preben Elkjear en otroligt begåvad spelar från fotbolls VM 84

lördag 12 juni 2010

I WAS THERE

Sweden Rock Festival 2010

Fy fan det var kärlek i högst klass.

Tårarna rann på kinderna av lycka. 23 års väntan var nu över.
Cinderella är bara så jävla underbar. Varenda favvo låt avverkades.

Vädret kunde varit lite bättre även om det var uppehåll under hela mitt och polaren Jeppes besök på SRF. Värre blev det när vi åkte hem då skyfallet kom rejällt.

torsdag 10 juni 2010

Fick en fråga om raggning

Japps. Fick en fråga om raggning på Sweden Rock.

Och jag ska göra klart en sak. Jag har absolut inte tid med raggning på Sweden Rock.
När jag väl är där så har jag fullt upp med att kolla på alla banden och hälsa på alla gammla och nya vänner som dyker upp från nolla och ingenstans. Då jag har flyttat runder i Sverige i många år har jag lärt känna massa folk. Och dem träffar man inte så ofta annars mer än att man pratar med dem över nätet. Så jag passar på och träffa så mycket folk jag bara kan mellan banden på festivalen. Sen måste man ju kolla in marknadsstånden och så oxå. Så att någon raggning på Sweden Rock för mig finns inte. Existerar inte ens i vokaboläret.

Och att ragga varadagen nu när man är singel. Nä jag har varken lust eller inspertion till det. Vill någon mig något så får dem komma till mig.
Jag känner att jag har varken orken , lusten eller insperationen till det.
Så nu vet ni det oxå..............................SEE YA AT SWEDEN ROCK.......nu ska jag snart hämta min prinsessa............bye bye

Smulans nya dagis

Japps. I augusti byter hon dagis. Det ligger gångväg här i från i stället för 2 mil bort
Och jag var där i dag för att boka ett studiebesök.
Min första känsla jag fick där inne var inte alls god.
Känns innestängt och trångt. Och det känns som att dem kommer inte vara ute lika mycket som dem är på det dagist hon är på nu.
Men vi får väl se vad som händer.
Kan ju vara att hon inte trivs där i heller. Då får vi ju ta tag i det och gör något åt det.

Idag ska jag åka hämta min lilla prinsessa vid halv 2 tiden. Sen beger vi oss hem till min mor och far för att morsan ska hjälpa mig och raka mig på hövvet.
Jag kommer även att hon henne över natten och ha henne hemma i morgon från dagis.
För hennes mor har mycket på jobbet nu inför studenten. Fy fan vad man ställer upp alltså.
Men jag ser det inte som att jag ställer upp för hennes mor. Jag ser det bara som att jag får mer tid med min dotter vilket jag uppskattar mer än något annat.
Så nu e frågan vad vi ska hitta på för bus i morgon innan jag drar i väg. Får dock lämna henne till min mormor på eftermiddagen när jag åker upp för att se Cinderella på Sweden Rock. Det är jag så där glad över. Men det får gå.

Om ni inte visste det innnan. Så älskar jag min dotter över allt annat...........Puss på dig pappas lilla älskling <3

tisdag 8 juni 2010

Jag är Cinderella beroende







Måste bara säga

Att jag känner så jävla lycka nu. Att få se Cinderella. Denna lyckan har jag inte kännt på säkert över 1 år nu. En lycka som bortom allt. Förutom min dotter. Hon ger mig dock lycka dagligen. Men om jag nu bortser henne för en sekund så är det lyckan som är som pricket över i:et.

Wohooooooooooooo sjunger SHAKE ME och NOBODYS FOOL.........och GYPSY ROAD

Weeeeeeeeeeeeeeeeeee

Yes yes yes..........jag ska få se Cinderella. Fy fan vad glad jag är.
Känner ett oerhört rus i hela kroppen. Åker upp till Sweden Rock bara för att få beskåda detta super braiga band. Det är en dröm som går i uppfyllelse.
Vill samtidigt tacka min mor och far och min mormor för att dem ger mig denna chansen.
Det ska bli så jävla underbart. Jag kommer vara helt nojig hela dagen. Ungefär som när jag fick se Tesla live för 2 år sen. Det var oxå ett sånt band jag drömt om att få se.
Satan i gatan vad jag längtar nu.

Något och tänka på

Ångest/Depression är inte ett tecken påsvaghet, det är ett tecken på att du försökt vara stark alldeles förlänge

SWEDEN ROCK FESTIVAL denna veckan

Japps visst är det så. Och det känns tungt och inte vara där när ett av dem banden jag drömt om att få se dem senaste 20 åren kommer dit. Inga mindre än CINDERELLA ska ju lira där.

Men det ser ändå ut som att Sweden Rock kommer få ett ärefullt besök av mig. Men då blir endast häng runt området och några ölande i goda vänners lag. Allt hänger på hur jag kan fiska tag i sovplats som dock är på G. Och sen behövs det lite cash oxå. Drickan har jag ju ordnat. Och det viktigaste av allt. Vädret. Så vi får väl se va det blir av det. Avfärden går i så fall på fredag efter att min dotters mamma varit och hämtat henne efter sitt jobb.

måndag 7 juni 2010

söndag 6 juni 2010

Lunch och lek i Tyringe

När vi kom upp till Tyringe idag till Jeppe o Jenny och Philip och Emilia. Så bjöd dem på lunch direkt. Det satt fint i min och Smulans hungriga magar. Därefter blev det kaffe på baksidan där ungarna sprang runder och lekte och hade roligt. Och solen bara gassade rakt ner på oss.
Ännu en solig och fin dag med min lilla prinsessa. Livet på en pinne så att säga.





Raggar rundan

För andra gången i hennes liv fick smulan åka stor bil. En riktig bil vill säga. Du vet sån där med mullrande V8:a. Och om hon tyckte det var nice. Jadå. När hon klev av bilen sa till polaren Jeppe som är ägare av bilen. Tack Jeppe det var jätte häftigt. Göra en gång till annan dag.

Så jag tror att det är en blivande raggarbrud på gång.........hahahaha


Ragging med Smulan

Nu drar vi till Tyringe för lite ragging med lite goda vänner och Smulan ska bli raggarbrud........yeah

Kalasdax

Japps. Den 24:e Juli kl 14.00 har Frida kalas.
Inbjudningar har gått iväg till en del. Och är det någon mer som är intresserad av att komma och skämma bort min lilla prinsessa på denna dagen får ni gärna höra av er till mig på ett eller annat sätt.



OBS OBS OBS OBS
Det går att kommentera på min blogg här nu. Så gör gärna det så mycket ni kan och vill och orkar.

Ni som inte kan det vet jag inte hur ni gör. Men jag satt i natt och gjorde massa olika tester. Och det funkar hur bra som helst.
Så kommentera på bara.

Premiär doppet i havet för Smulan

Efter att vi varit på biker frulle så var hem om en snabbis för att hämta badklädderna. Vi åkte sen ner till stranden och möte upp farmor och farfar. Där gjorde smulans årets första dopp. Och jag lovar det var inte lätt och få upp henne där i från. Även om hon inte doppa sig helt kan jag lova att pappa hade inte gått i frivilligt i alla fall. Hon var rejällt frusen när vi kom upp men efter att fått på sig torra klädder och blivit invirad i handduken och solen värmt lite så var allt bra igen. Det började dock mollna på lite sen framåt sena eftermiddagen. Så packade ihop oss och åkte hem och åt lite. Därefter ringde blev utbjudna till farmor och farfar för lite kvällis och bus.
Dumma faffa stimmade upp smulan så i den grad att pappsen fick svårt och få henne och sova när vi kom hem.
Jag blev tvungen och göra något som jag aldrig gjort mot henne innan. Det gjorde ont i mig efteråt. Jag fick ryta till ordentligt. För då hade jag hållt på och försöka få henne och sova i över en timme. Först skulle ligga där. Sen där och sen på min magge och sen där. Och jag sa till henne flera gånger med lite barskton. Men hon bara titta på mig och låg still på den platsen några sekunder. Sen kröp det i kroppen på henne igen. Men efter min ordentliga rytning till henne så la hon sig ner och 5 min senare sov hon. Snack om att testa gränser med pappa..............attans unge................hahahahahaha. Nu ska jag dock krypa ner i sängen jag oxå och se om jag får plats. Hon ligger rakt över dubbelsängen nu och brer sig.................hon lång tror hon att hon är egentligen..........................DAMNIT.............hahaha
Ha det bäst.................

Alltså hon är bara det sötaste som finns i hela världen.
Farmor,farfar och tant Lena
Har fått macka av farmor.

Leter sten och kunna kasta i vattnet. Det är jätte skoj tycker Smulan.



lördag 5 juni 2010

Biker frulle på lördagar

Japps. Så gott som varje lördag är jag nere på Biker frukost. Och även om jag har min dotter så har jag henne med. Hon trivs där nere och har lärt känna dem flesta. Och hon tycker det är häftigt med motorcyklarna. Vi försökte även idag få henne att sätta sig på EDA's maskin. Men se när det våga hon inte riktigt än. Men jag såg på henna att hon gärna ville.
Han sprang i alla fall runder där som hon annars oxå gör som om det var vardag för henne.
Och hon tyckte det var extra häftigt när dem körde iväg.

Smulan utanför klubblokalen
En del av folket ska röra sig vidare

Sitter och grisar oss i solen.


Några av bågarna som mullrar

Badliv en fredag i Landskrona

I fredags tog jag och min lilla Prinsessa bilen ner till Landskronas strand för lite fika på stranden och stenkastning i vattenet. Det blåste ganska bra. Men jag hade ändå smörjt in min dotter rejällt innan vi åkte i solfaktor 50. Och hade klädder på henne. Vad jag inte tänkte på var mig själv. Blekfis som jag är och absolut inte direkt mottaglig för sol så brände jag mig som fan på hövvet armar och ena sidan av halsen och på knäna. Så går det när man tänker mer på sitt barn än på sig själv.
Det var en mycket trevlig fika i alla fall. Även om vissa vuxna människor blev som barn på nytt och min lilla prinsessa gick en bit bort. Kände väl att det där kan bli farligt med vuxna människor på småbarns leksaker..........asg
Tackar damerna från LA för fikan.

Vi gjorde sen ett lite besök hos Thompan för att kollat att han mådde bra. Och Smulan hade ju tjötat hela veckan om Thompan. Så nu fick hon träffat honom. Även om inte var så intresserad av honom utan mer av hans barns leksaker där........hahahahaha
På eftermiddagen blev det lugnt. Vi var här hemma i trägården och latjade lite och blåste såpabubbler och spela lite fotboll ja massa annat som man kan hitta på i trägården.


fredag 4 juni 2010

EN dag på stranden

Japps idag kommer jag och smulan och prova strandlivet i Landskrona.
Pappi har aldrig själv varit där. Så det kan bli kul och prova på något nytt.

Bilder och recension kommer senare.

Morsning korsning

torsdag 3 juni 2010

En dag i Engelholm med Smulan och Thom

Dagen då vi var ledig började vi tidigt. Vi åkte och hämta polaren Thom som skulle till Ängelholm och fotografera sina ögon för en skada av något slag. Vädret började lite taskigt men sprack upp till något helt underbart. Efter att vi varit hos ögonläkaren så bjöd Thom på mat. Det fick bli lite gatuköks mat. Och Smulan åt så det stå härliga tider om det.

Vi han även med och pussas lite jag och min lilla prinsessa. Dem är fan godaste pussarna jag någonsin fått.
Efter lite mad i magen så brumma vi i väg till Hembygdsparken för lite kaffe, glass och lite lek.
Thom som blir som alla andra barn platsa in direkt vilket Smulan uppskatta högt. Hon tog Thom i handen och drog med honom till gunger och klätter grejor.

Thom tog en lite paus i det hela och Iphonade lite då han är nybliven Iphone ägare.....hahahaha

Är inte för jävla söt min älskade lilla prinsessa. Man kan inget annat än älska detta lite mirakel.

Thom var en riktigt buse och Smulan var inte sen och hänga med på allt spektakel.......hahah
Hon och Thom har redan bestämt att det ska göras som snart.......helst senare idag enlight Smulan.....hahahahha

Dem hade karusell på Hembygdsparken nu oxå. Och Smulan skulle ju bara åka. Var kanske inte den roligaste men hon fick åkt och var nöjd därefter.
Det hon var mindre nöjd över var att vi skulle dra oss hem efter det här.
Trodde hon skulle somna innan vi hade hunnit lämna Ängelholm. Men inte. Hon väntade tills vi lämnat av Thom hemma hos sig. Sen gick det inte och hålla ögonen öppna längre. Nu sover som bara den här bakom mig. Får se när hon vaknat. Blir kanske lite strandliv om vi inte tar oss ner till Landskrona och hälsar på farbro Thompa


onsdag 2 juni 2010

Mötley Crue rules

Nu e det sommar nu e det sol, Nu e det ko skit ut i hagen

Tjohej. Idag blev det riktig sommar värme. Så efter att jag hämtat smulan från dagis idag var det av med klädderna och på med något svalt och massa solkräm och solisbrillorna på.
Jag har oxå bestämt att jag håller min lilla prinsessa hemma från dagis torsdag och fredag denna veckan så jag får extra tid med min prinsessa som jag älskar mest av allt i denna världen.
Det blev lite filmning oxå på köpet.
Imorgon ska vi Tomten till ögonläckaren i Ängelholm. Sen blir det hem och njuta av det underbara vädret(om det nu fortsätter vill säga). Där efter drar vi ner till Landskrona som det ser ut nu och hälsar på farbro Thompan. Får se om vi kan hitta på något kuligt med honom.
På fredag har vi inget planerat. Vi tar dagen som den kommer. På lördag får vi eventuellt en kaffegäst på besök.....hoppas hoppas hoppas.

See around. Ska försöka lägga mig nu oxå. BLir nog många besöka i duschen i natt för att svalka denna överhettade kropp som absolut inte tycker om varma nätter........................DAMNIT








tisdag 1 juni 2010

Det är fan sorligt

Att folk tar bort en från diverse sidor för att dem inte kan säga som det är utan måste dölja det hela.
Det är nästan så man skrattar på sig.
STÖRT LÖJLIGT:

Såra mig hellre med sanningen då än att ljuga mig rakt upp i ansiktet.